FANDOM


Prime universe
(Capcom's primary storyline)
Courtyard

The Courtyard as it appears in the Resident Evil remake.

The courtyard of the Spencer Mansion was, like the rest of the grounds, part of the facade to hide the underground Arklay Laboratory. The courtyard outwardly resembled an ostentatious garden linking the mansion, proper to a dormitory for servants, and a nearby cemetery. Through a secret tunnel hidden on the other side of a waterfall, there was a secret network of tunnels used for research prior to the completion of the Arklay Laboratory's construction. An underground river channel allowed the dumping of waste material without the neeed for external refuse collection.

GalleryEdit

BibliographyEdit

SourcesEdit


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.